Nefkens

Allure, emotie en excellence. Deze kernwoorden zijn van toepassing op zowel tennis als Peugeot. Geen wonder dat het succesvolle Franse automerk zich sinds jaar en dag verbindt aan één van de grootste nationale en internationale tennistoernooien van de wereld.  

“Met de komst van het Future toernooi naar Haren halen we een stukje unieke sportprofessionaliteit naar het noorden van Nederland”, aldus Allard Korterink, directeur van  Peugeot Nefkens Noord. Met vestigingen in Assen, Groningen, Roden, Stadskanaal, Veendam en Winsum vertegenwoordigen zij het noorden van Nederland.

Peugeot stimuleert jonge talenten en toptennis sinds jaar en dag. Middels sponsoring en vervoer voor spelers, vips, bezoekers en officials is Peugeot verbonden aan spelers als Novak Djokovic en aan grote toernooien als Roland Garros, de ATP World tour, het ABN Amro toernooi en zo’n kleine 30 andere toernooien.

Peugeot wijdt er zelf verschillende modellen aan. Ze zijn gestart met de 205(CC) Roland Garros, daarna volgden de 306 (CC), 206 (CC), 307, 308 CC, 208 en de 108.

“Ook tijdens het Future toernooi in Haren zullen we de spelers letterlijk weer ‘op weg helpen’. Met vervoer in onze luxueuze Peugeot 5008’s worden zij op Koninklijke wijze van- en naar hun hotel gebracht. Zo komen ze uitgerust aan om optimaal te presteren tijdens de wedstrijd”.

Maar niet alleen spelers krijgen deze auto’s te zien. Wie het terrein oploopt kan er niet om heen: bij de ingang zal de mooi bestickerde Peugeot 5008 niet te missen zijn door het publiek. “Er zelf in rijden? Dan zal men toch naar onze showroom moeten komen” glimlacht Allard. Maar dat is geen straf!

Contact

Koldingweg 27
9723 HL Groningen
050 - 544 5500
info-noord@nefkens.nl
Website