Kidsday

Op donderdag 30 augustus is het KIDSDAY bij FUTURE Haren! Alle kinderen zijn welkom om tussen 14.00 en 17.00 uur mee te doen aan verschillende (sportieve) activiteiten! Of je nou wel of niet kan tennissen, deze activiteiten zijn voor alle kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud. Wij houden rekening met de leeftijd van de kinderen. Dus waarschuw je vriend- jes en vriendinnetjes, en meld je aan voor deze leuke sportieve middag!

Súper tennis legende Jacco Eltingh komt een jeugdclinic geven zodat je nóg beter wordt in tennissen. Daarnaast komen ACE & LOVE ook, zijn er springkussens, leuke tennis- en balspelletjes, iets lekkers te eten en er is genoeg te drinken. Voldoende plezier voor alle kinderen! Deelname is gratis en zorg dat je er om 14:00 uur bent. We zien je graag! Wil je ook meedoen aan ons Oranje/Groen Toernooi op zondag 2 september? Stuur dan een mail naar frans@tthn.nl, waarbij je aangeeft of je aan Oranje of Groen mee wilt doen. Deelname kost €5,-. We starten om 10:00 uur en er wordt op tijd gespeeld. De finalisten spelen hun finale op Centre Court met een officiële scheidsrechter en een volle tribune!


Vooraf aanmelden voor de Kidsday is niet nodig


Voor de ouders:
Deelname aan deze Kidsday is geheel gratis. Vanwege de verwachte drukte adviseren we je op de fiets te komen als je in de buurt woont. De parkeerplaats bij TSH wordt tijdens het toernooi uitsluitend gebruikt voor het Player’s Transport. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij het Zernike College, bij de Hortus of bij de hockeyclub GHHC die op een steenworp afstand van het TSH tennispark liggen. Het adres voor de parkeerplaats is Kerklaan 35 te Haren.